Kajakkurs for å lære eskimorulle – i Oslo


Partytriks og sikkerhetsteknikk. Litt av en kombinasjon, ikke sant? Det er nettopp derfor du bør lære eskimorulle om du har tenkt å padle kajakk. I løpet av 2 timer på Sognsvann i Oslo, vil dette kurset lære deg teknikkene du trenger for å ta en eskimorulle.

 


  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
Pris

Fra kr. 700,-

Varighet

Kurset varer fra 2 timer

Sted

Sognsvann i Oslo

Deltakere

Vi tar grupper opp til 8 personer. Maks 4 personer pr instruktør

Inkluderer

Mulighet for å leie kajakk og padlebekledning (kr. 150,-)

Treninger

Etter kurset kan du delta på fellestreninger annenhver onsdag. Ser mer info her: https://www.facebook.com/events/188477418432781/

Noen klarer å rulle allerede på kursdagen – men da lar vi oss imponere! De fleste trenger nemlig mer øving i kajakken før de får det til. Instruktør Tomas Hansson har spesialisert seg på å lære bort eskimorulle, og sørger for at du er sikker og føler deg trygg til enhver tid. Han gjør kurset interaktivt, personlig og tilpasser opplæringen til dine ferdigheter.

Hvor enkelt er egentlig eskimorulle, lurer du kanskje på? Noen klarer å rulle allerede på kursdagen, men de fleste trenger mer øving i kajakken før de får det til. Under kurset får du leie kajakk, padlebekledning, spruttrekk og åre for 150,–. Vi har både elvekajakker og havkajakker. 

Ta med ullundertøy, håndkle og sko som tåler å bli våte. Du kommer til å skjønne hvorfor i det øyeblikket du frivillig kaster deg rundt i vannet!
Vi holder 1 kurs i eskimorulle denne sommeren - 20. juni kl. 17-19. Utenom dette må kurset tas gjennom privattimer.
Pris på kurset: kr. 700,-
Lån av kajakk og padlebekledning kr. 150,-

For å kunne gi deg all den tiden du trenger for å lære eskimorulle, selges dette kurset som privattime(fra kr. 700,-). Se pris for privattime her.
Kontakt oss for mer info og bestilling: kontakt@madgoats.no

Introkurs

Steg 1

Grunnkurs

Steg 1 & 2

Eskimorulle

Ekstra (anbefalt)

Tenikkurs

Steg 3
English English Norsk bokmål Norsk bokmål