Omtaler

Loading…

Kajakkurs for å lære eskimorulle – i Oslo

Partytriks og sikkerhetsteknikk. Litt av en kombinasjon, ikke sant? Det er nettopp derfor du bør lære eskimorulle om du har tenkt å padle kajakk. I løpet av 2 timer på Sognsvann i Oslo, vil dette kurset lære deg teknikkene du trenger for å ta en eskimorulle.

Noen klarer å rulle allerede på kursdagen – men da lar vi oss imponere! De fleste trenger nemlig mer øving i kajakken før de får det til. Instruktør Tomas Hansson har spesialisert seg på å lære bort eskimorulle, og sørger for at du er sikker og føler deg trygg til enhver tid. Han gjør kurset interaktivt, personlig og tilpasser opplæringen til dine ferdigheter.

Hvor enkelt er egentlig eskimorulle, lurer du kanskje på? Noen klarer å rulle allerede på kursdagen, men de fleste trenger mer øving i kajakken før de får det til.

Under kurset får du leie kajakk, padlebekledning, spruttrekk og åre for 150,–. Vi har både elvekajakker og havkajakker.
Ta med ullundertøy, håndkle og sko som tåler å bli våte. Du kommer til å skjønne hvorfor i det øyeblikket du frivillig kaster deg rundt i vannet!

Se kalender og tilgjengelighet ved å trykke på “bestill nå” knappen under. Ps. kalanderen viser KUN datoer som ikke er fullbooket.

Klikk her for å bestille

Informasjon om kajakkurset

  • Varighet: 2 timer
  • Sted: Sognsvann i Oslo
  • Maks antall deltakere: 6 personer
  • Pris: 700,– per person
  • Leie av kajakk og padlebekledning: 150,–
  • Vi anbefaler at du har tatt introkurs eller tilsvarende for å få mest ut av kurset