Omtaler

Loading…

Få våttkort på NPF introkurs i havkajakk i Oslo

Første gang med padleåre i hendene? Oppdag gleden ved padling på dette kajakkurset i Oslo, og lær grunnleggende ferdigheter om bruk av både kajakk og utstyr. Våre sertifiserte instruktører tar for seg temaer som sikkerhet, padleteknikk og redning. Gjennomfører du dette padlekurset, får du tildelt Norges Padleforbunds våttkort. Da kan du offisielt kalle deg en padler!

Kajakkurset starter med tørrtrening på land – det føles nok tryggest å starte med fast grunn under føttene. Men du kommer nok raskt til å klø etter å komme ut i vannet. Da får du lære å løfte, bære og sjøsette kajakken. I vannet får du en innføring i blant annet:
– hvordan du kommer deg inn og ut av kajakken
– ulike padleteknikker
– selvredning og kompisredning
– hvordan du padler trygt

Før vi avslutter, får du selvfølgelig også prøve deg på en kort padletur i området. I utgangspunktet trenger du ikke selvredning for å få våttkort. For din egen trygghet mener vi i Mad Goats at det er såpass viktig at vi lærer deg det likevel.

Du får låne padlebekledning(våtdrakt, sprutjakke, sko, hansker, lue), spruttrekk, åre og kajakk gratis under kurset. Vi anbefaler deg å ta med ullundertøy og håndkle, så du holder deg god og varm.

Se kalender og tilgjengelighet ved å trykke på «bestill nå» knappen under. Fungerer ikke bookingsystemet? Prøv en annan nettleser. Kontakt oss hvis det ikke fungerer: kontakt@madgoats.no

Klikk her for å bestille

Informasjon om kajakkurset

  • Varighet: 3 timer
  • Du får våttkort steg 1
  • Sted: vår container bak Operahuset i Oslo, Kirsten Flagstads plass 38
  • Maks antall deltakere: 8 personer
  • Pris: 1 250,– per person
  • Prisen inkluderer lån av kajakk og padlebekledning
  • Du trenger ingen forkunnskaper om kajakk og padling.