Hvorfor padle med Mad Goats Paddling?

Skal du lære å padle, er det viktig og ha en god første opplevelse på vannet.

Hvordan vi ordner dette:

like(1)(3)
Sentral beliggenhet i hjertet av Oslo

Mad Goats Paddling holder kurs fra Operahuset i Oslo, derfor er det kort vei til moro på vannet.

kayak(1)
Gratis lån av kajakk eller SUP og padlebekledning

Riktig utstyr holder deg varm og trygg. Derfor låner vi deg profesjonelt utstyr når du booker et kurs eller en tur med oss.

like(3)
Gleden er større når du er trygg

Når du blir med oss på tur er din sikkerhet vår topp prioritet. Derfor kan du trygt nyte din padleopplevelse til det fulleste.

like(2)(1)
Erfarne instruktører

Vi stiller høye krav til instruktørene våre. Du kan være trygg på at alle har lang instruktørerfaring og sterke lederegenskaper.

Gjennomført en fantastisk helg med grunnkurset til MG! Vi har lært mer enn forventet, føler oss tryggere i kajakk, og godt forberedt på uventede situasjoner. Instruktør Halfdan var lun, rolig og tok oss sikkert igjennom redningsøvelsene. Det var også tid for lek og moro 🙂 Supert at vi fikk låne lavvo for overnatting på Langøyene. Det gjorde helgen til en liten miniferie!

Solfrid Alstad Hanna

Utrolig bra opplegg! Instruktøren var veldig flink og rolig slik at det ble en svært hyggelig opplevelse selv for meg som er nybegynner 🙂

Jenny Skytte Af Sätra

Var med på årets siste kajakktur ned Akerselva. Fantastisk stemning med morsomme og flinke arrangører. Passer for alle

Lena Paulsen
Lena PaulsenKajakktur i Akerselva

Finn kurset som passer for deg!

Vi har et bredt utvalg av kajakk og SUP kurs, både i havkajakk og i elvekajakk. Vet du hva du er på utkikk etter kan du velge kurs i menyen ovenfor. Er du usikker på hva som passer best for deg, send oss en email eller ring oss – vi hjelper deg med å finne det rette kurset for deg!

Guidede Kajakkturer

Elvkajakk tur i Akerselva!

Egnet for nybegynnere og barn, samt mer erfarne padlere.

Bli med på padletur nedover Akerselva – gjennom hjertet av hovedstaden.

  • Bachelor Party
    Are you planning a bachelor party for a lucky goat? Oslo’s urban/natural environment is a perfect play ground! Let us help you design a custom paddling adventure for your group. Bachelor Party
  • Teambuilding
    Are you hunting after team-building activities to strengthen your herd? The magic happens when you push team out of their comfort-zone (in a safe environment) while having them work together. This shared experience will undoubtedly create bonds to take teamwork to the next level!

Kajakkpadling
for grupper

De dyktige instruktørene våre er ikke fremmed for å ha det gøy på vannet, og skreddersyr et opplevelsesrikt arrangement med trygge rammer. Enten dere vil padle ned Akerselva, eller ta en guidet tur i Oslofjorden-prat med oss. Vi finner turen for dere.