Sted og varighet

Dette kurset holdes på Sognsvann i Oslo og varer i 2 timer, fra kl. 17-19. Vi møtes innerst på parkeringsplassen.

Inkludert i prisen

Kajakk og padlebekledning er ikke inkludert i prisen, men kan leies ved behov for kr. 150,-. Gi oss beskjed om du ønsker havkajakk eller elvekajakk og størrelse på våtdrakt(XS-XL).

Erfaring

Du trenger ingen forkunnskaper om kajakk og padling. Hvor enkelt er egentlig eskimorulle, lurer du kanskje på? Noen klarer å rulle allerede på kursdagen, men de fleste trenger mer øving i kajakken før de får det til.

Pris

Kr. 700,- per person. Leie av kajakk og padlebekledning, kr. 150,-.

Eskimorulle er ikke bare et artig partytriks. Det er også en av de viktigste padleferdighetene for å holde deg trygg i kajakken. Derfor tilbyr vi et 2 timer langt kurs i Oslo, hvor du lærer teknikkene du trenger for å kunne eskimorulle.

Du blir lært opp av kajakkinstruktøren Tomas Hansson, som har spesialisert seg på å lære bort eskimorulle. Han sørger for at du er sikker og at du hele tiden føler deg trygg. Les mer om Tomas her. Kurset er interaktivt, personlig og tilpasset ferdighetene dine.

Hvor enkelt er egentlig eskimorulle, lurer du kanskje på? Noen klarer å rulle allerede på kursdagen, men de fleste trenger mer øving i kajakken før de får det til.

Under kurset får du leie kajakk, padlebekledning, spruttrekk og åre for 150,–. Ta med ullundertøy, håndkle og sko som tåler å bli våte – du skal tross alt rulle deg i vannet!

Se kalender og tilgjengelighet ved å trykke på «bestill nå» knappen under.
Klikk her for å bestille