Julegavetips til en kajakkpadler

Julegavetips til en kajakkpadler

Har du en kajakkpadler i familien? Her er våre tips til julegaver som garantert vil gjøre han/henne glad! Ps. det er ok å kjøpe julegave til deg selv også 😉 VPG.no har salg på kajakkutstyr. Her kan du finne noe for enhver pris. Klikk på bildene under for å komme til vpg.no.

Nr.1: Neseklype, kr. 61,- Vår favoritt! Når man lærer å rulle i en kajakk, er det ikke så behagelig å få vann i nesen, spesielt ferskvann.

Nr 2: Øreplugger, kr. 38,- Det er viktig å beskytte ørene dine. Hvis du hele tiden får vann i ørene kan dette irritere og skape infeksjoner.

Nr. 3: Flytepose, kr. 212-313,- Flyteposer til din kajakk er viktig. Du får dem til både front og bakenden. Dette vil hindre at kajakken din fylles opp med vann dersom du skulle tippe rundt. Det vil også gjøre kajakken enklere å redde og ha mindre sjanse for å treffe steiner under vannflaten.

 

Nr 4: Astral padlesko, kr. 946,- Dette er favoritt-skoene til Tom. Han har brukt disse i to sesonger nå og de er fortsatt fine. De har en antiskli-såle og er utrolig komfortable.

Nr 5: Vanntett førstehjelpsutstyr, kr. 609,- Hold deg selv og andre trygge – alltid ha med førstehjelpsutstyr!

   

Nr. 6: Gavekort på kajakk-kurs, fra kr kr. 500,- Vi i mad Goats Kajakkskole selger gavekort som kan brukes sommeren 2018. Hva med et 3 timers introkurs? Eller en padletur ned Akerselva? Kjøp gavekort her – en gave som garantert vil falle i smak

Add Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *