Mandag til fredag ​​kl. 9-18    kontakt@madgoats.no
Close

Hvorfor skal du padle hos Mad Goats Kajakkskole?

Skal du lære å padle kajakk, bør du ha en god første erfaring på vannet. Det skal vi sørge for – og her er 6 grunner til at du bør velge oss.

1

Sentral beliggenhet i hjertet av Oslo

Siden Mad Goats Kajakkskole holder kurs fra Operahuset i Oslo, er det kort vei til moro på vannet.

2

Gratis lån av kajakk og padlebekledning

Den eneste kajakkskolen i Oslo hvor du får låne padlebekledning på kurs. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Uttrykket er spesielt sant når du som uerfaren kajakkpadler bokstavelig talt skal ut på dypt vann. Profesjonelle padlere investerer i dyrt padleutstyr: Kajakk, årer, våtdrakt, vanntette jakker, hansker og hodeplagg. At du skal punge ut for samme utstyr for å få utbytte av kajakkursene våre, synes vi du skal slippe. Men ettersom riktig kajakkutstyr holder deg varm og trygg, har det alt å si for opplevelsen. Derfor får du låne profesjonelt utstyr av oss når du booker kajakkurs eller kajakktur. Slik holder vi deg varm, tørr og komfortabel, så du kan nyte tiden på vannet. Også på kajakkursene privattime eller eskimorulle-kurs, som ikke inkluderer gratis lån, har vi utstyr du kan låne – for bare en liten sum.

3

Gleden er større når du er trygg

Litt skummelt å skulle prøve noe nytt? Sikkerheten er det aller viktigste når du blir med oss på tur. Når du vet at du er trygg, har du mye større glede av å være i kajakken.  Vi krever at alle kajakkinstruktørene våre har oppdaterte førstehjelpskurs. Under kajakkursene prioriterer padleinstruktørene også å lære deg hvordan du redder deg selv og andre.  Selv om dette ikke er et krav for introkurset, mener vi at det er en såpass viktig ferdighet at vi lærer det bort som en ekstra tjeneste for alle som blir med oss. Da har du større frihet dersom du ønsker å leie kajakk og dra på tur på egen hånd.

4

De beste kajakkinstruktørene

Kanskje er vi ditt første møte med en kajakk? Da er det viktig for oss å gi deg en god erfaring, og kvaliteten på tiden vi har sammen er derfor viktig for oss.  Vi stiller høye krav til kajakkinstruktørene våre. Du kan derfor være trygg på at alle kursholdere og turguider har lang instruktørerfaring og sterke lederegenskaper, at de har fullført omfattende førstehjelpskurs og kan gjøre eskimorulle.  Skal du ut i nytt farvann, dukker det nok opp en del spørsmål. Instruktørene våre er opptatt av å hjelpe deg på alle måter. Du får god service både før og etter kajakkurs hos oss, og vi er her for å svare på alle kajakkrelaterte spørsmål.

5

Mersmak? Få rabatt på kajakkutstyr

Ga kajakkurset mersmak? Etter å ha fullført kurs hos oss, får du rabatt på kajakkutstyr, slik at du kan dyrke din nye lidenskap:
• 10 % rabatt på elvekajakker og 20 % på padlebekledning fra VPG. Send oss en e-post, så gir vi deg rabattkode.
• 15 % rabatt på padleutstyr fra West Systems når du handler i butikken på Alnabru*.
* Rabatten gjelder ikke Typhoon Hypercurve, havkajakker eller tilbudsvarer.

6

Få våttkort på våre kajakkurs

Har du lyst til å lære kajakk på ordentlig vis, er det godt å vite at padlekursene våre gir deg våttkort.  Våttkortet er et bevis på ferdighetsnivået ditt innen kajakk, og gis av Norges Padleforbund. På kursene våre kvalifiserer du til ulike nivåer i stigesystemet, som går fra grunnleggende kurs til omfattende instruktørkvalifikasjoner.    Skal du padle kajakk senere, og enten leie kajakkutstyr eller melde deg inn i en kajakklub, må du ha våttkort. Et kajakkurs hos oss er derfor en god start. Når vi avslutter et kurs, overrekker vi deg nemlig våttkortet.