NPF introkurs i elvepadling i Oslo – få våttkort

Nybegynner med kajakk? Da er det nok lurt å bli med oss på introkurs i elvepadling ved Sognsvann i Oslo! Det gir deg kunnskap om kajakkutstyret og hvordan du skal bruke det.

På dette kajakkurset lærer du å kontrollere kajakken, og får øve på assistert redning av andre padlere. Vi skal også ha det moro, så vi skal padle litt og øve på de ulike padleteknikkene.

 Pris
Kr. 1250,-

 Varighet
Kurset varer i 3 timer

 Sted
Sognsvann, Oslo. Se kart under.

 Deltakere
Maks 8 personer per kurs

 Inkluderer
Lån av kajakk og padlebekledning. Ta med egne varme klær til å ha under våttdrakten, som for eksempel ullundertøy – og et håndkle! Vi anbefaler solbriller, solkrem og en vannflaske på solskinnsdager.

 Erfaring
Du trenger ingen forkunnskaper om kajakk og padling

Du får låne kajakk, åre, spruttrekk og padlebekledning gratis under kurset. Og siden vi tross alt skal ut i vannet – og du ikke har erfaring fra elvepadling – får du også låne våtdrakt av oss. Den kommer du nok til å sette pris på!

Kajakkinstruktørene våre er sertifiserte, med lang erfaring fra padling. De sørger for at du alltid føler deg trygg – og at du faktisk er det. I tillegg passer de på at du lærer padleteknikkene riktig. Da blir det enkelt for deg å fortsette kajakkeventyret senere!

Vi anbefaler ikke at du begir deg ut på elvepadling i en elv som er klassifisert som grad 2 eller høyrer. For deg som ønsker å padle i elv med små stryk, anbefaler vi grunnkurset som går over to dager.

Book her eller kontakt oss om du har spørsmål: kontakt@madgoats.no

Utrolig gøy opplevelse å padle kajakk ned Akerselven. Proffe og flinke instruktører. Anbefales på det varmeste.

Katarina Rönning
Katarina Rönning
Facebook

Jeg fikk Padletur på Akerselva til bursdag av kjæresten min. Helt super opplevelse. Anbefales!

Geir Skaret
Geir Skaret
Facebook

Sønnen min på 13, hans onkel på besøk fra utlandet og jeg hadde en fantastisk tur ned Akerselva fra Grunerparken ved Mathallen og ut til Operaen. En god opplevelse og en annen måte å oppleve Akerselva og padling på. Anbefales varmt!! MadGoats er gode på det de gjør 🙂

Kåre Ivar Gauksrud
Kåre Ivar Gauksrud
Facebook