Få våttkort på NPF introkurs i havkajakk     Oslo – Bjørvika

Første gang med padleåre i hendene? Oppdag gleden ved padling på kajakk kurs i Oslo, og lær grunnleggende ferdigheter om bruk av både kajakk og utstyr.

Våre sertifiserte instruktører tar for seg temaer som sikkerhet, padleteknikk og redning. Gjennomfører du dette padlekurset, får du tildelt Norges Padleforbunds våttkort. Da kan du offisielt kalle deg en padler!

 Pris
Kr. 1250,-

 Varighet
Kurset varer i 3 timer
 Sted
Baksiden av Operahuset på Operastranden
Se på “kontakt” siden var for mer info
 Deltakere
Maks 8 personer per kurs
 Inkluderer
Lån av kajakk, padlebekledning og våttkort
 Erfaring
Du trenger ingen forkunnskaper om kajakk og padling

Kajakkurset starter med trening på land – det føles ofte tryggest å starte med fast grunn under føttene. Likevel kommer du nok raskt til å klø etter å komme ut i vannet. Da får du lære å løfte, bære og sjøsette kajakken. I vannet får du en innføring i blant annet:

  • hvordan du kommer deg inn og ut av kajakken
  • ulike padleteknikker
  • selvredning og kompisredning
  • hvordan du padler trygt

I utgangspunktet trenger du ikke selvredning for å få våttkort, men for din egen sikkerhet mener vi i Mad Goats at det er viktig at du lærer deg det likevel. Du får låne padlebekledning(våtdrakt, sprutjakke, sko, hansker, lue), spruttrekk, åre og kajakk gratis under kurset. Vi anbefaler deg å ta med ullundertøy og håndkle, så du holder deg god og varm.

Ønsker du å bli enda tryggere på vannet og få våttkort steg 1 og 2 med en gang? Ta en titt på vårt grunnkurs som går over 2 dager.

Se kalender og tilgjengelighet ved å trykke på «bestill nå» knappen under. Fungerer ikke bookingsystemet? Prøv en annan nettleser. Kontakt oss hvis det ikke fungerer: kontakt@madgoats.no

Introkurs

Steg 1

Grunnkurs

Steg 1 & 2

Eskimorulle

Ekstra (anbefalt)

Tenikkurs

Steg 3

Utrolig gøy opplevelse å padle kajakk ned Akerselven. Proffe og flinke instruktører. Anbefales på det varmeste.

Katarina Rönning
Katarina Rönning
Facebook

Jeg fikk Padletur på Akerselva til bursdag av kjæresten min. Helt super opplevelse. Anbefales!

Geir Skaret
Geir Skaret
Facebook

Sønnen min på 13, hans onkel på besøk fra utlandet og jeg hadde en fantastisk tur ned Akerselva fra Grunerparken ved Mathallen og ut til Operaen. En god opplevelse og en annen måte å oppleve Akerselva og padling på. Anbefales varmt!! MadGoats er gode på det de gjør 🙂

Kåre Ivar Gauksrud
Kåre Ivar Gauksrud
Facebook