NPF introkurs i elvepadling i Oslo – få våttkort

Nybegynner med kajakk? Da er det nok lurt å bli med oss på introkurs i elvepadling ved Sognsvann i Oslo! Det gir deg kunnskap om kajakkutstyret og hvordan du skal bruke det.

På dette kajakkurset lærer du å kontrollere kajakken, og får øve på assistert redning av andre padlere. Vi skal også ha det moro, så vi skal padle litt og øve på de ulike padleteknikkene.
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
Pris

Kr. 1250,-

Varighet

Kurset varer i 3 timer

Sted

Sognsvann, Oslo

Deltakere

Maks 8 personer per kurs

Inkluderer

Lån av kajakk og padlebekledning

Erfaring

Du trenger ingen forkunnskaper om kajakk og padling

Du får låne kajakk, åre, spruttrekk og padlebekledning gratis under kurset. Og siden vi tross alt skal ut i vannet – og du ikke har erfaring fra elvepadling – får du også låne våtdrakt av oss. Den kommer du nok til å sette pris på!

Kajakkinstruktørene våre er sertifiserte, med lang erfaring fra padling. De sørger for at du alltid føler deg trygg – og at du faktisk er det. I tillegg passer de på at du lærer padleteknikkene riktig. Da blir det enkelt for deg å fortsette kajakkeventyret senere!

Vi anbefaler ikke at du begir deg ut på elvepadling i en elv som er klassifisert som grad 2 eller høyrer. For deg som ønsker å padle i elv med små stryk, anbefaler vi grunnkurset som går over to dager.
Vi setter opp introkurs på forespørsel. Send oss en e-post for å sette deg på liste: kontakt@madgoats.no

Introkurs

Steg 1

Grunnkurs

Steg 1 & 2

Eskimorulle

Ekstra (anbefalt)

Tenikkurs og sikkerhetskurs

Steg 3