Teknikkurs i elvepadling

 

Teknikkurset er for de av dere som ønsker å fortsette å klatre på NPFs utdanningsstige. Kurset vil gi deg ferdighetene du trenger for å padle grad 3 effektivt, og du vil også kunne ta de første stegene i retning grad 4 ved å lære hva som kreves for å padle på dette nivået (om det er målet ditt).
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
Pris

Kr. 3300,- Teknikkurs Kr. 6000,- (Sikkerhetskurs og Teknikkurs) OSI 25% / OEK 15% rabatt Har du tatt Grunnkurs med oss - 10% rabatt

Varighet

16 timer / 2 dager

Sted

Sjoa - er dere en klubb eller gruppe og ønsker at vi skal komme til dere? - kan dette ordnes!

Deltakere

Maks 8 personer per kurs

Inkluderer

Inkluderer kajakkurstyr og padlebekledning om ønskelig

Erfaring

Du har tatt grunnkurset

Vi vil bruke den første dagen på å friske opp i eksisterende ferdigheter. Det er viktig at du bruker riktige teknikker før du går videre. På den måten vil du ikke trenge å gå tilbake på et senere tidspunkt for å endre på dårlige vaner (ikke la deg skremme og tvil heller ikke på egne ferdigheter; instruktøren(e) vår(e) vil ta utgangspunkt i dine spesifikke behov og tilpasse læringen deretter). Vi vil så begynne å lære de nye padleteknikkene, etterfulgt av en elvetur (grad 2-3). Etter turen tar vi en briefing, og på kvelden blir det en kjapp teoritime. 

Den andre dagen vil vi slipe de nyervervede teknikkene våre, jobbe for å bli trygge på rulling og redning i elvestrømmen, samt å lære hvordan å bli kyndige på å padle som en gruppe i grad 3. Etter padlingen tar vi en ny briefing, og du vil få individuell feedback på hvordan du kan forbedre deg ytterligere.

Det du vil lære: 
Arbeid med eskimorullen og å bli kyndig/trygg på rulling i stryk i grad 3 
Kroppsposisjoner ved padling 
Tekniske padletak: boof-tak, hanging-stern-draw, sveipetak, fremdriftstak, bautak. 
Oppnå dynamikk i padlingen ved å lære hvordan naturlig å kombinere padletakene dine - det motsatte av å være statisk og rigid, med andre ord. 
Lær mer hvordan du kan lese stryk og bruke særegenhetene til egen fordel. 
Båtposisjonering – gjør gode linjevalg.  
Tydelighet under padlingen – treff en beslutning og hold på den 
Padling i gruppe – lær å padle effektivt og sikkert med andre.     
Forbedre egen balanse og bruk hele kroppen ved å lære deg kanting. 
Padle sikkert i en elv med grad 3.
Oppgrader dine allerede eksisterende ferdigheter og lær nye teknikker som vil gjøre deg i stand til å klatre i gradene på sikkert vis.

Du vil få tilsendt en e-post med informasjon før kurset med all nødvendig informasjon. Ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe du lurer på.
Dato for 2019 ut i februar

Kontakt oss for bestilling: kontakt@madgoats.no

Introkurs

Steg 1

Grunnkurs

Steg 1 & 2

Eskimorulle

Ekstra (anbefalt)

Teknikk- og sikkerhetskurs

Steg 3