Få våttkort på NPF introkurs i havkajakk i Oslo
Første gang med padleåre i hendene? Oppdag gleden ved padling på dette kajakkurset i Oslo, og lær grunnleggende ferdigheter om bruk av både kajakk og utstyr.

Våre sertifiserte instruktører tar for seg temaer som sikkerhet, padleteknikk og redning. Gjennomfører du dette padlekurset, får du tildelt Norges Padleforbunds våttkort. Da kan du offisielt kalle deg en padler!

 

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
Se kalender og bestill
Pris

Kr. 1250,- 10% rabatt på neste våttkortkurs (Grunnkurs)

Varighet

Kurset varer i 3 timer

Sted

Baksiden av Operahuset Kirsten Flagstadsplass 38

Deltakere

Maks 8 personer per kurs

Inkluderer

Lån av kajakk og padlebekledning

Erfaring

Du trenger ingen forkunnskaper om kajakk og padling

Kajakkurset starter med tørrtrening på land – det føles nok tryggest å starte med fast grunn under føttene. Men du kommer nok raskt til å klø etter å komme ut i vannet. Da får du lære å løfte, bære og sjøsette kajakken. I vannet får du en innføring i blant annet: 
  • hvordan du kommer deg inn og ut av kajakken 
  • ulike padleteknikker 
  • selvredning og kompisredning 
  • hvordan du padler trygt 
I utgangspunktet trenger du ikke selvredning for å få våttkort. For din egen trygghet mener vi i Mad Goats at det er såpass viktig at vi lærer deg det likevel. Du får låne padlebekledning(våtdrakt, sprutjakke, sko, hansker, lue), spruttrekk, åre og kajakk gratis under kurset. Vi anbefaler deg å ta med ullundertøy og håndkle, så du holder deg god og varm.

Ønsker du å bli enda tryggere på vannet og få våttkort steg 1 og 2 med en gang? Ta en titt på vårt grunnkurs som går over 2 dager. 
Se kalender og tilgjengelighet ved å trykke på «bestill nå» knappen under. Fungerer ikke bookingsystemet? Prøv en annan nettleser. Kontakt oss hvis det ikke fungerer: kontakt@madgoats.no
Se kalender og bestill

Introkurs

Steg 1

Grunnkurs

Steg 1 & 2

Eskimorulle

Ekstra (anbefalt)

Tenikkurs

Steg 3