NPF våttkort Introkurs – Bjørvika

Første gand med padleåre i hendene? Oppdag gledene ved sjø kajakk på vårt nybegynnernivå, introkurs. 

På dette kurset vil du lære grunnleggende padleferdigheter i et trygt og kontrollert miljø. Alt utstyr er inkludert, slik at du garantert holder varmen og er trygg når du er ute å padler med oss.

Under introkurset lærer våre profesjonelle instruktører deg om trygghet på vannet, gode padleteknikker og både hvordan du redder deg selv og andre. 

Når kurset er gjennomført blir du tildelt ditt helt eget NPF våttkort. Våttkortet er nasjonalt annerkjent og lar deg leie kajakker fra oss, slik at du kan dra på padletur alene eller med venner og familie.

 

 Pris
Kr. 1300,-

 Varighet
3 timer
 Sted
Se kart under
 Deltakere
For alle over 14 år, med et lavt-medium fitness nivå
 Utstyr
Alt inkludert.
Ta med egne klær til og ha under våtdrakten, gjerne ullundertøy eller lignende. Ta med solbriller, solkrem og vannflaske på solfylte dager.
 Ferdighets nivå
Nybegynner nivå, ingen erfaring nødvendig

Vi starter kurset med trening på land, fordi vi vet dette ofte føles tryggere. Likevel skal du raskt nok få friste deg ut på vannet. Da får du lære hvordan du på egenhånd skal løfte og bære kajakken, og få deg selv ut på vannet.  Når alle deltakerene er klare starter vi den ordentlige kajakk undervisningen. Dette inkluderer:

  • Hvordan du kommer deg ut av kajakken din
  • Padleteknikker og båt kontroll
  • Hvordan du redder deg selv og andre
  • Generell trygghet på vannet

Alt av padlebekledning og utstyr (våtdrakt, allværsjakke, sko, hansker, lue, spruttrekk, padleåre og kajakk) er inkludert på dette kurset. Vi anbefaler deg å ta med ullundertøy og et håndkle, slik at du hoder deg god, varm og blid under hele kurset. Husk vannflaske, solkrem og solbriller på solskinnsdager!

Legg merke ved: Du trenger ikke å mestre selv-redning på introkurs. Om du ikke gjør dette, vil du likevel bestå, å få tildelt våttkortet ditt. Vi i Mad Goats Paddling er ekstra opptatt av trygghet og ønsker å gi litt ekstra til kundene våre. Dette er årsaken til at vi har valgt å ha redning som en del av vårt introkurs. I tillegg til at vi selvfølgelig vil føle oss mye bedre, når vi vet at du er trygg på vannet på egenhånd også. 

Ønsker du å bli en enda tryggere og dyktigere padler? Hopp gjerne rett til nivå to, og delta på vårt Grunnkurs over to dager.

Trykk på “Se kalender og book nå” for full oversikt over alle våre turer denne sesongen, du kan også booke direkte derfra. Om det ikke fungerer, forsøk med en annen nettleser eller ta kontakt med oss – så hjelper vi deg!

Ta kontakt på enten kontakt@madgoats.no eller 40080440

Introduction course

Step 1

Foundation course

Step 1 & 2

Eskimo-rolling course

Extra (recommended)

Technique course

Step 3
Bjørvika (Operahusstranden)

Utrolig gøy opplevelse å padle kajakk ned Akerselven. Proffe og flinke instruktører. Anbefales på det varmeste.

Katarina Rönning
Katarina Rönning
Facebook

Jeg fikk Padletur på Akerselva til bursdag av kjæresten min. Helt super opplevelse. Anbefales!

Geir Skaret
Geir Skaret
Facebook

Sønnen min på 13, hans onkel på besøk fra utlandet og jeg hadde en fantastisk tur ned Akerselva fra Grunerparken ved Mathallen og ut til Operaen. En god opplevelse og en annen måte å oppleve Akerselva og padling på. Anbefales varmt!! MadGoats er gode på det de gjør 🙂

Kåre Ivar Gauksrud
Kåre Ivar Gauksrud
Facebook