Utdrikningslag og personalfester i Oslo. Start et utdrikningslag, bursdag eller arbeidsarrangement med en spennende padleaktivitet i Oslo sentrum!

Planlegger du et spennende arrangement !? Oslos urbane jungel er en perfekt lekeplass! La oss hjelpe deg med å designe en tilpasset padleeventyr for din gruppe.

Vi passer dine behov!

Bachelor og personalefester generell info - VENNLIGST LES NØYE og følg alle retningslinjene våre. Din sikkerhet og erfaring er veldig viktig for oss. Selv om dette bare er moro og spill, må vi og du gjøre det beste for å sikre sikkerheten for deg og også våre gjester. Ta en titt på vår webside og vi er sikre på at du vil finne en padleaktivitet som passer perfekt til gruppen din. Enten du leter etter et actionfylt eventyr eller en avslappende tur, har vi ryggen din!

For din egen sikkerhet anbefaler vi at du padler for å være en av dine første aktiviteter på dagen. Hvis du drikker på forhånd, ber vi deg ikke ta mer enn tre øl, ellers kan det føre til sikkerhetsproblemer. Hvis du ønsker å grille og drikke etter turen, kan vi ordne dette nede på operahus. Ta gjerne med deg alt du trenger, så kan vi lagre / transportere det i varebilen vår.

Priseksempler

2 timer padling og aktiviteter på Akerselva.
2 timer padling og aktiviteter på Oslofjorden.
+ 200NOK per person per time for private aktiviteter over 2 timer
5-6 People

1090

Kr pr person
7-11 People

990

Kr pr person
12-20 People

890

Kr pr person
21-35 People

790

Kr pr person

Interessert i å kombinere aktiviteter? Vi kan også ordne badstue og / eller grill for gruppen din etter padleturen hos oss - bare ta kontakt!