Fjordoppryddinger - Et skritt nærmere å lage et bedre og vakrere miljø. Teambuilding, moro og hjelp til planeten - alt på samme tid!

Fjordoppryddinger er et nytt konsept vi skal tilby i 2020. Enkelt sagt, vi skal padle kajakk eller stå opp og padle videre Akerselva eller Oslofjorden mens du henter søppel. Vi vil også lage en kul video av dagseventyret, slik at du kan dele din erfaring og motivere andre!

Aktivitet med mening!

info handle om fjordoppryddinger.

Tro det eller ei, 25% av den totale aktivitetsprisen vil bli donert til en miljøorganisasjon i Oslo som jobber med å rydde opp i Oslofjorden! - La meg gjenta “25% av den totale aktivitetsprisen vil bli donert” Dette vil bli publisert på våre sosiale medier, og firmaet ditt vil motta kreditt for å ha handlet personlig og donert til en god sak. Dette er en stor sjanse for oss å hjelpe deg med å forbedre din bedrifts grønne profil, ettersom det blir stadig viktigere at bedrifter omfavner en grønnere forretningsmodell - la oss kickstarte det grønne skiftet ditt!

Mad Goats-padling har ganske gode miljømessige resultater, og vi tror vi skylder dette virkelig å bry oss om helsen til Oslos vannveier. Vi har ryddet opp søppel og markedsført grønnere virksomhet helt fra starten, og nå vil vi hjelpe andre selskaper med å komme ombord - og høste de samme fordelene. Vi jobber også veldig tett med Hold Norge leiegjennom våre ukentlige oppryddinger. Vi hjelper med å gi dem data og statistikk som går mot en bedre plan for fremtiden for et grønnere miljø.

Priseksempler

2 timer padling og aktiviteter på Akerselva.
2 timer padling og aktiviteter på Oslofjorden.
+ 200NOK per person per time for private aktiviteter over 2 timer
5-6 People

1090

NOK pr person
7-11 People

990

NOK pr person
12-20 People

890

NOK pr person
21-35 People

790

NOK pr person

Gjør noe virkelig grønt

Kundene våkner med at kjøpene deres påvirker klimaet og helsen til miljøet. Hvis du kan vise at du faktisk gjør noe for å gjøre en forskjell, kan vi garantere at du blir lagt merke til - og belønnet!

Denne erfaringen kombinerer teambuilding for både individ og gruppe med grønn profilering - det er den beste kombinasjonen du kan be om. Når folk bestemmer seg for å ta affære og gjøre noe godt for andre eller planeten, opplever de et virkelig mentalt løft. Dette vil oversettes til et lykkeligere og mer funksjonelt arbeidsmiljø - gjør det bra, føl deg bra!

Vi kan også kombinere med fridykking og flytende badstuer - la oss gjøre dette til en dag å gå inn i selskapets historie!