NPF våttkort Introduksjonskurs i elvekajakk

En perfekt start på elvekajakk, der vi konsentrerer oss om å ha det gøy og lære det grunnleggende i et trygt og kontrollert miljø. 
På denne langsomme og kjølige introduksjonen til kajakkpadling, får du sjekke ut hva all sprøytenarkoman handler om uten å forplikte deg til 2-dagers Grunnkurs Elv. Dette kurset er trinn ett av NPFs våttkortstige og er den perfekte smakebiten av den fantastiske utendørsaktiviteten som er elvekajakk - kombinere læring, moro, natur og trening!
Alt sett er inkludert og kursstørrelsen er veldig liten (maks 6 deltakere til en instruktør) for å sikre at du får en best mulig opplevelse hos oss. 

Teknikker du vil lære: hvordan velge og ta vare på utstyr; grunnleggende slag; sbekvemmelighet; gå ut av kajakken; hvordan å ha balanse og kontroll på vannet.

Nivå: Passer for absolutt nybegynnere eller de som har tatt havkajakk og alltid ønsket å prøve litt vann. Vær oppmerksom på at du må kunne svømme.

Pris / rabatter: Voksne - 1990 kr; Studenter og ungdom 15% rabatt.

Varighet: 5 timer

Sted: Otta eller Lågen River avhengig av vannføringen. Start og slutt kl Mad Goats Sjoa - se Google Maps. For anbefalinger om steder å bo i området, se vår Sjoa-side.

Inkluderer: Kajakk og alt leieutstyr inkludert våtdrakt; transport fra basen vår på Mad Goats Sjoa til elven; NPF våttkort etter gjennomført kurs.

Hva skal man ta med: 2 x lag med termikk og sokker, håndkle, badetøy og varme skift av klær.