NPF våttkort Introduksjonskurs

Første gang med en padle i hendene? Oppdag gleden ved havkajakkpadling på vårt introduksjonskurs på nybegynnernivå (introkurs i havkajakk) i Oslo sentrum. Her lærer du det grunnleggende i et trygt og kontrollert miljø. Alt utstyr er inkludert for å holde deg varm mens du padler. “En varm student er en glad student, og en glad student er en god elev” - geitvisdom.

 • Inkluderer utgave av NPF våttkort når kurset er fullført. Spørsmål om NPF våttkortsystem? Se vår FAQ-side.
 • Små kurs - maksimalt 9 deltakere.
 • Vi tilbyr alt utstyr - kajakk, padle, redningsvest, sprayskjørt, våtdrakt om sommeren / tørrdrakt om vinteren, jakke og neopren-padlesko.
 • Ta med badetøy, håndkle og solkrem. Noen mennesker liker også å bruke et ullvarelag på kjøligere dager.
 • Det er lagring for eiendelene dine.
 • Den perfekte aktiviteten for teambuilding og kick-off arrangementer. Kan bestilles som en privat gruppe. Vennligst send kontakt@madgoats.no for tilgjengelighet.
 • Dette kan kjøpes i gave. Bare velg "gavekort" -alternativet under bestillingsprosessen.
 • Hvis kurset ditt er på Aker Brygge, er det muligheten til å varme opp på badstuene i nærheten etter kurset. Bare vis Mad Goats-bestillingen din for å få 15% rabatt slipp i badstue på Oslo Fjord Spa.
"

"Seriøst firma med gode instruktører. Arve på tirsdagens intro kurs var dyktig og en trivelig kar. Kurset kan ansolutt anbefales!"

Knut Belgum
"

"Yvonne gjorde en regnfull søndag til en fryd! Håper alle er like heldige og får en like snill, god og flink instruktør som henne. Full score fra meg!"

Robin Tordly

Pris

Voksne - kr 1299, inkludert våttkort og alt leieutstyr. 25% avslag for barn (13 år +) og studenter.

Varighet

3 timer .

steder

Valg av Aker Brygge, Lysaker eller Tønsberg

Deltakere

Treningskrav: Lav - middels

Alderskrav: 13 år +

Vektgrense: 40 kg - 120 kg

Hva skal man ta med

Badetøy, håndkle, sokker og et lag med termikk.

Ferdighetsnivå

Nybegynner; ingen erfaring nødvendig

Informasjon

I løpet av kurset vil våre sertifiserte instruktører lære deg om grunnleggende kajakkutstyr, sikkerhet på vannet, riktig padleteknikk og hvordan du kan redde deg selv og andre.

Etter å ha fullført dette kurset vil du bli tildelt NPF våttkort. Denne nasjonalt anerkjente kvalifikasjonen vil tillate deg å leie kajakker slik at du kan padle alene eller sammen med venner - eventyrfriheten venter på deg!

Hvis du er interessert i et lengre kurs kombinert med et eventyr over natten, anbefaler vi deg å delta på vår “16 timers grunnkurs for havkajakk (Grunnkurs-hav) ”. På dette kurset vil du ha mer tid til å øve, lære flere teknikker og få en ekstra kvalifisering i våttkort-systemet - og møte nye padlevenner!

Ofte Stilte Spørsmål

Mer informasjon om NPF våttkort-systemet

Kursplan

Kajakkurset starter med trening på land - det føles ofte tryggest å starte med fast underlag under deg. Likevel vil du snart bli bedt om å dra ut på vannet. Deretter vil du lære å løfte, bære og skyte deg ut på vannet. Når alle elevene er klare, begynner den virkelige kajakkundervisningen. Dette inkluderer:

 • Hvordan komme deg ut av kajakken din
 • Padleslag og båtkontroll
 • Kompis redning
 • Sikkerhet på vannet

Merk: Du trenger ikke å vise oss selvredningen på dette introduksjonskurset. Du vil fortsatt bestå kurset og få våttkortet ditt. Vi i Mad Goats er bare super i sikkerhet og går utover det som forventes. Av denne grunn har vi lagt denne redningen til introduksjonskurset. Det vil selvfølgelig få oss til å føle oss mye bedre når vi sender deg ut i kajakk alene. Etter kurset vil instruktøren tildele deg våttkortet ditt - hurra!

Utstyr

Vi tilbyr alt utstyr:

Sommer - kajakk, padle, redningsvest, sprayskjørt, våtdrakt, jakke og neopren-padlesko.

Vinter - tørrdrakt i stedet for våtdrakt og jakke, også votter og hette.

Hva skal man ta med:

Sommer - badetøy, håndkle og solkrem. Termisk ulllag valgfritt.

Vinterhåndkle, hansker og minst to lag termisk (topp og bunn) og ullsokker å bruke under tørrdrakten. Hvis du vil legge til badstue etterpå, kan du også ta med badetøy.