"

"Seriøst firma med gode instruktører. Arve på tirsdagens intro kurs var dyktig og en trivelig kar. Kurset kan ansolutt anbefales!"

Knut Belgum
"

"Yvonne gjorde en regnfull søndag til en fryd! Håper alle er like heldige og får en like snill, god og flink instruktør som henne. Full score fra meg!"

Robin Tordly

NPF våttkort Introduksjonskurs

Første gang med en padle i hendene? Oppdag gleden ved havkajakkpadling på vårt introduksjonskurs på nybegynnernivå (introkurs i havkajakk) i Oslo sentrum. Her lærer du det grunnleggende i et trygt og kontrollert miljø. Alt utstyr er inkludert for å holde deg varm mens du padler. “En varm student er en glad student, og en glad student er en god elev” - geitvisdom.

 • Inkluderer utgave av NPF våttkort når kurset er fullført.
 • Vi tilbyr alt utstyr - kajakk, padle, redningsvest, sprayskjørt, tørrdrakt, neopren padlesko, hansker / votter og hette. Det kan være lurt å ta med dine egne hansker til å bære under neopren padlehans.
 • Ta med minst to lag ulltermer uten glidelåser (topp og bunn) og ullsokker du kan bruke under tørrdrakten. Ingen bomull.
 • Det er muligheten til å varme opp i GreenBoats badstuer etter kurset, så du må ta med svømmetøy og et håndkle hvis du vil være med. Bare vis Mad Goats-bestillingen din for å få 25% rabatt.
 • Det er et skifteområde og lagring på GreenBoats for dine eiendeler.
 • Perfekt aktivitet for teambuilding og kick off-arrangementer. Kan bestilles som en privat gruppe. Vennligst send kontakt@madgoats.no for tilgjengelighet.
 • Dette kan kjøpes i gave. Bare velg "gavekort" -alternativet under bestillingsprosessen.

prisene

 • Voksne - kr 1290, inkludert våttkort og alt leieutstyr.
 • 25% avslag for barn, studenter og ungdom (30 år og yngre).
 • 15% avslag for OsloPass-holdere - gå til VisitOslo for å få rabattkoden.

Bestill nå

Pris

Kr. 1290, -
Inkluderer:
- Leie av 250NOK-sett
- 100NOK våttkort

Varighet

3 timer .

Plassering

Aker Brygge - GreenBoats, Stranden, 0250 Oslo
(om sommeren kjører vi også dette kurset ut av Lysaker)

Deltakere

Treningskrav: Lav - middels

Alderskrav: 14 år +

Hva skal man ta med

Vi tilbyr kajakkpakke hele vinteren. Ta med et håndkle og minst to lag ulltermer uten glidelåser (topp og bunn) og ullsokker å bruke under tørrdrakten. Ingen bomull.

Ferdighetsnivå

Nybegynner; ingen erfaring nødvendig

info

I løpet av kurset vil våre sertifiserte instruktører lære deg om grunnleggende kajakkutstyr, sikkerhet på vannet, riktig padleteknikk og hvordan du kan redde deg selv og andre.

Etter å ha fullført dette kurset vil du bli tildelt NPF våttkort. Denne nasjonalt anerkjente kvalifikasjonen vil tillate deg å leie kajakker slik at du kan padle alene eller sammen med venner - eventyrfriheten venter på deg!

Hvis du er interessert i et lengre kurs kombinert med et eventyr over natten, anbefaler vi deg å delta på vår “16 timers grunnkurs for havkajakk (Grunnkurs-hav) ”. På dette kurset vil du ha mer tid til å øve, lære flere teknikker og få en ekstra kvalifisering i våttkort-systemet - og møte nye padlevenner!

Mer informasjon om NPF våttkort-systemet.

Kursplan

Kajakkurset starter med trening på land - det føles ofte tryggest å starte med fast underlag under deg. Likevel vil du snart bli bedt om å dra ut på vannet. Deretter vil du lære å løfte, bære og skyte deg ut på vannet. Når alle elevene er klare, begynner den virkelige kajakkundervisningen. Dette inkluderer:

 • Hvordan komme deg ut av kajakken din
 • Padleslag og båtkontroll
 • Kompis redning
 • Sikkerhet på vannet

Merk: Du trenger ikke å vise oss selvredningen på dette introduksjonskurset. Du vil fortsatt bestå kurset og få våttkortet ditt. Vi i Mad Goats er bare super i sikkerhet og går utover det som forventes. Av denne grunn har vi lagt denne redningen til introduksjonskurset. Det vil selvfølgelig få oss til å føle oss mye bedre når vi sender deg ut i kajakk alene. Etter kurset vil instruktøren tildele deg våttkortet ditt - hurra!

Equipment

Vi tilbyr alt utstyr - kajakk, padle, redningsvest, sprayskjørt, tørrdrakt, neopren padlesko, hansker / votter og hette. Det kan være lurt å ta med dine egne hansker til å bære under neopren padlehans.

Ta med et håndkle og minst to lag ulltermer uten glidelåser (topp og bunn) og ullsokker å bruke under tørrdrakten. Ingen bomull.

Hvis du vil legge til badstue etterpå, kan du også ta med badetøy.

Møtested - GreenBoats, Aker Brygge