"

"Seriøst firma med gode instruktører. Arve på tirsdagens intro kurs var dyktig og en trivelig kar. Kurset kan ansolutt anbefales!"

Knut Belgum
"

"Yvonne gjorde en regnfull søndag til en fryd! Håper alle er like heldige og får en like snill, god og flink instruktør som henne. Full score fra meg!"

Robin Tordly

NPF våttkort Introduksjonskurs

Første gang med en padle i hendene? Oppdag gleden ved havkajakkpadling på vårt introduksjonskurs på nybegynnernivå (introkurs i havkajakk) i Oslo sentrum. Her lærer du det grunnleggende i et trygt og kontrollert miljø. Alt utstyr er inkludert for å holde deg varm mens du padler. “En varm student er en glad student, og en glad student er en god elev” - geitvisdom.

 • Inkluderer utgave av NPF våttkort når kurset er fullført. Spørsmål om NPF våttkortsystem? Se vår FAQ-side.
 • Vi tilbyr alt utstyr - kajakk, padle, redningsvest, sprayskjørt, våtdrakt om sommeren / tørrdrakt om vinteren, neopren-padlesko, hansker / votter og hette. Det kan være lurt å ta med dine egne hansker til å bære under neopren padlehans.
 • Om vinteren må du ta med minst to lag termisk uten glidelås (topp og bunn) og ullsokker å bruke under tørrdrakten. Om sommeren kan du ta med svømmetøy og solskjerm!
 • Avhengig av når kurset ditt er, kan det være mulighet for å varme opp i de nærliggende badstuene etter kurset. Ta med svømmeklær og et håndkle hvis du vil være med. Bare vis Mad Goats-bestillingen din for å få 25% rabatt slipp i badstue på Oslo Fjord Spa.
 • Det er lagring for eiendelene dine.
 • Perfekt aktivitet for teambuilding og kick off-arrangementer. Kan bestilles som en privat gruppe. Vennligst send kontakt@madgoats.no for tilgjengelighet.
 • Dette kan kjøpes i gave. Bare velg "gavekort" -alternativet under bestillingsprosessen.

prisene

 • Voksne - kr 1299, inkludert våttkort og alt leie av utstyr.
 • 25% avslag for barn (14 år +) og studenter.

Bestill nå

Pris

Kr. 1299, -
Inkluderer:
- Leie av 250NOK-sett
- 100NOK våttkort

Varighet

3 timer .

Plassering

Aker Brygge - GreenBoats, Stranden, 0250 Oslo
(om sommeren kjører vi også dette kurset ut av Lysaker)

Deltakere

Treningskrav: Lav - middels

Alderskrav: 14 år +

Hva skal man ta med

Vi tilbyr kajakkpakke hele vinteren. Ta med et håndkle og minst to lag ulltermer uten glidelåser (topp og bunn) og ullsokker å bruke under tørrdrakten. Ingen bomull.

Ferdighetsnivå

Nybegynner; ingen erfaring nødvendig

Informasjon

I løpet av kurset vil våre sertifiserte instruktører lære deg om grunnleggende kajakkutstyr, sikkerhet på vannet, riktig padleteknikk og hvordan du kan redde deg selv og andre.

Etter å ha fullført dette kurset vil du bli tildelt NPF våttkort. Denne nasjonalt anerkjente kvalifikasjonen vil tillate deg å leie kajakker slik at du kan padle alene eller sammen med venner - eventyrfriheten venter på deg!

Hvis du er interessert i et lengre kurs kombinert med et eventyr over natten, anbefaler vi deg å delta på vår “16 timers grunnkurs for havkajakk (Grunnkurs-hav) ”. På dette kurset vil du ha mer tid til å øve, lære flere teknikker og få en ekstra kvalifisering i våttkort-systemet - og møte nye padlevenner!

Ofte Stilte Spørsmål

Mer informasjon om NPF våttkort-systemet

Kursplan

Kajakkurset starter med trening på land - det føles ofte tryggest å starte med fast underlag under deg. Likevel vil du snart bli bedt om å dra ut på vannet. Deretter vil du lære å løfte, bære og skyte deg ut på vannet. Når alle elevene er klare, begynner den virkelige kajakkundervisningen. Dette inkluderer:

 • Hvordan komme deg ut av kajakken din
 • Padleslag og båtkontroll
 • Kompis redning
 • Sikkerhet på vannet

Merk: Du trenger ikke å vise oss selvredningen på dette introduksjonskurset. Du vil fortsatt bestå kurset og få våttkortet ditt. Vi i Mad Goats er bare super i sikkerhet og går utover det som forventes. Av denne grunn har vi lagt denne redningen til introduksjonskurset. Det vil selvfølgelig få oss til å føle oss mye bedre når vi sender deg ut i kajakk alene. Etter kurset vil instruktøren tildele deg våttkortet ditt - hurra!

Utstyr

Vi tilbyr alt utstyr - kajakk, padle, redningsvest, sprayskjørt, våtdrakt om sommeren eller tørrdrakt om vinteren, neopren padlesko, votter og hette.

Ta med et håndkle, hansker, minst to lag termisk (topp og bunn) og ullsokker som du kan bruke under tørrdrakten.

Hvis du vil legge til badstue etterpå, kan du også ta med badetøy.

Møtested - GreenBoats, Aker Brygge