Visste du...

Øyens navn stammer fra ”høyøya”, og følgelig, hvis noen gang en invaderende styrke rykket opp gjennom Oslofjorden (den mest praktiske måten å invadere byen på), ville vaktene på Hovedøya være noen av de første som fikk vite det.

Øya har derfor et fort bygget i 1808 med en rekke kanoner som peker sørover.

I middelalderen var et kloster på øya Oslo-regionens viktigste handelssted. Etter reformasjonen ble imidlertid klosteret raidet av kong Christian II i 1532, og dets ruiner er et bevis på dette.

Privat guidet vinterkajakk fjordtur rundt Hovedøya

For første gang tilbyr vi vinterkajakk-turer i Oslofjorden. Perfekt for kick off-arrangementer, teambuilding, foreninger, utdrikningslag og andre feiringer!

Vår 3-timers tur rundt Hovedøya passer for alle nivåer. Ingen erfaring med kajakkpadling.

 • Vi tilbyr alt utstyr - kajakk, padle, redningsvest, sprayskjørt, tørrdrakt, neopren padlesko, hansker / votter og hette. Det kan være lurt å ta med dine egne hansker til å bære under neopren padlehans.
 • Ta med minst to lag ulltermer uten glidelåser (topp og bunn) og ullsokker du kan bruke under tørrdrakten. Ingen bomull.
 • Det er muligheten til å varme opp i GreenBoats badstuer etter kurset, så du må ta med svømmetøy og et håndkle hvis du vil være med. Bare vis din Mad Goats-bestilling for å få 25% rabatt på innlevering (bare kr 142,50 per person, med forbehold om tilgjengelighet), ellers kan vi ordne en privat badstue som en del av bookingen. For å legge til en privat badstue, er prisene som følger:
  • 2 timers privat badstue for grupper på opptil 10 personer - ekstra kr 2790
  • 2 timers privat badstue for grupper opptil 20 personer - ekstra kr 5580
  • 3 timers privat badstue for grupper på opptil 10 personer - ekstra kr 3990
  • 3 timers privat badstue for grupper på opptil 20 personer - ekstra kr 7980
 • Det er et skifteområde og lagring på GreenBoats for dine eiendeler.
 • Lengre turer tilgjengelig på forespørsel. Vennligst send e-post til kontakt@madgoats.no
 • Det er også et publikum Vinterfjordtur kjører de fleste ukene.

Pris

 • 5 til 9 personer - 1190 kr per person
 • 10 til 20 personer - 1090 kr per person

Bookingforespørsel

Deltakere

Alderskrav: 14 år +
Treningskrav: lav - middels

Ferdighetsnivå: Nybegynner. Ingen erfaring er nødvendig.

Varighet

3 timer inkludert opprustning, sikkerhetsopplysning og tur.

Plassering

GreenBoats, Stranden, Aker Brygge, 0250 Oslo

Pris

Voksen fra kr 1090 inkludert leie av vinterpakker.

25% avslag for barn, studenter og ungdom (30 år og yngre). 15% avslag for OsloPass-holdere - gå til VisitOslo for å få rabattkoden.

Det er muligheten til å varme opp i GreenBoats badstuer etter kurset - bare vis Mad Goats-bestillingen din for å få 25% rabatt på innsjekking (avhengig av tilgjengelighet).

Utstyr

Vi tilbyr alt utstyr - kajakk, padle, redningsvest, sprayskjørt, tørrdrakt, neopren padlesko, hansker / votter og hette. Det kan være lurt å ta med dine egne hansker til å bære under neopren padlehans.

Hva skal man ta med

Et håndkle, minst to lag ulltermer uten glidelåser (topp og bunn) og ullsokker å bruke under tørrdrakten. Ingen bomull. Hvis du skal på badstue på GreenBoats, trenger du også svømmeklær.

Møtested - GreenBoats, Aker Brygge