SUP Nybegynnerkurs

Stand up paddling er den raskest voksende vannsporten for voksne i verden - og her er hvorfor! SUP-er pakkes enkelt ned og transporteres, noe som betyr at du kan lagre en i leiligheten din og ta den med offentlig transport når du vil treffe vannet. Og nå kan du lære å stå opp padlebrett midt i hjertet av Oslo!

Stand-up padling er også veldig lett å lære og passer til et bredt spekter av aldre og treningsnivå. Du kan enten stå opp og padle, bruke alle musklene i kroppen din og forbedre balansen, eller sitte / legge deg ned og bare slappe av. Denne kombinasjonen av trening og å finne ro mens du er ute i naturen er grunnen til at vi synes SUP-er er så kule!

På vårt 2-timers SUP-kurs vil du bli undervist i alle de grunnleggende padleteknikkene for å kontrollere brettet ditt. Du vil også lære å balansere, komme tilbake på brettet, om utstyr og sikkerhet.

Klar til å lære noe nytt og begynne å utforske vannet med stil? - ta deg på vannet!

rabatter: 25% avslag for studenter og 40% avslag for barn (egnet for 10 år +).

OBS: Alle aktivitetene våre kan kjøpes som gavekort. Bare velg "gavekort" -alternativet under bestillingsprosessen.

"Godt gjennomført og bra utstyr! Veldig artig. Anbefales.

Marianne Thoresen

Pris

Voksen - 799 kr

Student - 599 kr

Barn - 479 kr

Varighet

Dette kurset varer i 2 timer

Sted

Aker Brygge Marina, Oslo

Deltakere

Alderskrav: 10 år +
Treningskrav: middels.

Inkluderer

SUP, padle og redningsvest. Avhengig av været, ta med:

  • badetøy og et håndkle
  • ulltermer og sokker å bruke under våtdrakt gitt hvis det er kaldt
  • vann, solbriller, solkrem hvis det er en varm dag

Ferdighetsnivå

Nybegynner; ingen erfaring kreves

SUP-kurset starter med trening på land - det føles ofte tryggest å starte med fast underlag under deg. Likevel vil du snart bli bedt om å dra ut på vannet. Deretter vil du lære å løfte, bære og skyte deg trygt ut på vannet. Når alle studentene er klare, begynner den virkelige SUP-leksjonen. Dette inkluderer:

  • Hvordan komme deg tilbake på brettet ditt
  • Padleslag og brettkontroll
  • Selv- og kompiseredning
  • Sikkerhet på vannet; båttrafikk og værforhold.

Alt padleutstyr (våtdrakt, padlejakke, redningsvest SUP & padle) er inkludert på dette kurset. Vi anbefaler deg å ta med ullundertøy, sko du ikke har noe imot å bli vått, og et håndkle slik at du blir varm og glad. Husk å ta med en vannflaske, solkrem og solbriller hvis det er en varm dag!

Vil du være enda tryggere og mer dyktig på vannet? Deretter kan du bestille en privat leksjon med våre profesjonelle instruktører for å ta deg til neste nivå - bare ta kontakt!