Slipp løs potensialet

å opprette en

ustoppelig team!

Leter du etter en opplevelse som tar teamet ditt ut av deres vanlige rutiner? Vil du forbedre kommunikasjonen mellom ansatte, skape sterkere bånd eller introdusere et nytt team for hverandre?

Svaret er enkelt.

Velg mellom et av våre spennende padlekurs eller turer i Oslo sentrum.

Vi garanterer at teambyggingsaktivitetene dine vil gi teamet ditt nye og unike opplevelser, som når de deles sammen kan utvikle både teamet og individet.

Individuell

Nyt å skyve deg ut av komfortsonen og mestre en ny ferdighet. Dette er ikke en hverdagsopplevelse for de fleste. Å oppdage villgeiten innenfor vil ikke bare gjøre alt i livet ditt mer kickass, men vil også påvirke arbeidslivet ditt positivt.

Gruppedynamikk

Gjennom samhandling og deling av latterlig morsomme aktiviteter vil teamet ditt utvilsomt nå neste nivå av produktivitet og kreativitet! Å danne obligasjoner under press vil skape sterkere samhørighet i teamet ditt og gjøre deg uknuselig under stress.

Leveling Up

Å kjøre bowling eller go-cart racing er så i forrige århundre ... Friluftsliv er det som vil gi teamet ditt lederskapet i denne konkurransedyktige verdenen. Vil du ha litt mer statistikk for å legge til egenskapene dine? Hva med +5 karisma i det øyeblikket du tar tak i padlen din, eller 3+ konstitusjon i det andre du sitter i kajakken din?

Padleaktiviteter tilbyr ingrediensene for teamnivå på neste nivå!

Å investere i verdifulle teambuilding-aktiviteter for å styrke stammen din er ikke penger som blir bortkastet - det er en verdifull investering! Magien skjer når du skyver teamet ditt ut av komfortsonen (i trygge omgivelser) mens du får dem til å jobbe sammen og ha det gøy! - for ikke å nevne de mange gode latterene på kontoret i årevis etterpå!