Bli med på et av våre mange kajakkurs!

Introduksjon - Sjøkajakk

Første gang med en padle i hendene? Oppdag gleden ved kajakkpadling på vårt introduksjonskurs på nybegynnernivå i Oslo sentrum. Her lærer du det grunnleggende i et trygt og kontrollert miljø og får et våttkort når kurset er fullført.

Foundation - Sjøkajakkpadling

Har du alltid ønsket å lære hvordan du trygt padler en havkajakk? Ta tak i geiten ved hornene og bestill et to-dagers grunnkurs (Grunnkurs-hav) hos oss her i Oslo!

Foundation - Elvekajakk

Det er ingen følelse som er mer frigjørende enn å padle nedover en elv bare omgitt av roen i norsk natur. Hvis dette høres ut som noe for deg, hvorfor ikke bli involvert med elvekajakk grunnkurs på Randselva i Hønefoss.

Kajakkrulling

Et festtriks så vel som en sikkerhetsprosedyre - ikke en dårlig kombinasjon, ikke sant? Det er nettopp derfor du bør lære å eskimo-roll hvis du er opptatt av å bli en tryggere og mer dyktig padler.

Privat instruksjon

Privat instruksjon er en fin måte å spore læringsprosessen ved å konsentrere seg om en bestemt ferdighet og ha mer en-til-en-tid med instruktøren din. Dette vil gjøre det mulig for instruktøren å tilpasse seg din måte å lære på og finne den beste måten å lære deg på.