Bli med på et av våre mange kajakkurs!

Introduksjon - Sjøkajakk

Første gang med en padle i hendene? Oppdag gleden ved kajakkpadling på vårt introduksjonskurs på nybegynnernivå i Oslo sentrum. Her lærer du det grunnleggende i et trygt og kontrollert miljø og får et våttkort når kurset er fullført.

Oppfriskning - Havkajakk

Vil du gjøre deg klar for helårspadling? Har det gått en stund siden du tok NPF Sea Kayaking introduksjonskurs? På dette oppfriskningskurset vil du skjerpe padleferdighetene dine, få en påminnelse om turplanlegging og sikkerhet, og lære hvordan du utfører en selvredning.

Foundation - Sjøkajakkpadling

Har du alltid ønsket å lære hvordan du trygt padler en havkajakk? Ta tak i geiten ved hornene og bestill et to-dagers grunnkurs (Grunnkurs-hav) hos oss her i Oslo!

Foundation - Elvekajakk

Det er ingen følelse som er mer frigjørende enn å padle nedover en elv bare omgitt av roen i norsk natur. Hvis dette høres ut som noe for deg, hvorfor ikke bli involvert med elvekajakk grunnkurs på Randselva i Hønefoss.

Kajakkrulling

Et festtriks så vel som en sikkerhetsprosedyre - ikke en dårlig kombinasjon, ikke sant? Det er nettopp derfor du bør lære å eskimo-roll hvis du er opptatt av å bli en tryggere og mer dyktig padler.

Privat instruksjon

Privat instruksjon er en fin måte å spore læringsprosessen ved å konsentrere seg om en bestemt ferdighet og ha mer en-til-en-tid med instruktøren din. Dette vil gjøre det mulig for instruktøren å tilpasse seg din måte å lære på og finne den beste måten å lære deg på.