Visste du...

Øyens navn stammer fra ”høyøya”, og følgelig, hvis noen gang en invaderende styrke rykket opp gjennom Oslofjorden (den mest praktiske måten å invadere byen på), ville vaktene på Hovedøya være noen av de første som fikk vite det.

Øya har derfor et fort bygget i 1808 med en rekke kanoner som peker sørover.

I middelalderen var et kloster på øya Oslo-regionens viktigste handelssted. Etter reformasjonen ble imidlertid klosteret raidet av kong Christian II i 1532, og dets ruiner er et bevis på dette.

Guidet vinterkajakkfjordtur rundt Hovedøya

Oslofjorden er en av Oslos mange kjente attraksjoner, og mange mennesker hopper på fergene for å se øyene ... kanskje du er en av de mer eventyrlystne?

Denne 3-timers turen passer for alle nivåer. Ingen kajakkopplevelse kreves.

  • Vi tilbyr alt utstyr - kajakk, padle, redningsvest, sprayskjørt, tørrdrakt, neopren padlesko, hansker / votter og hette. Det kan være lurt å ta med dine egne hansker til å bære under neopren padlehans.
  • Ta med minst to lag ulltermer uten glidelåser (topp og bunn) og ullsokker du kan bruke under tørrdrakten. Ingen bomull.
  • Det er muligheten til å varme opp i GreenBoats badstuer etter kurset, så du må ta med svømmetøy og et håndkle hvis du vil være med. Bare vis Mad Goats-bestillingen din for å få 25% rabatt.
  • Det er et skifteområde og lagring på GreenBoats for dine eiendeler.
  • Kan bestilles som en privat gruppe.
  • Denne turen kan være kjøpt i gave.

Pris

  • Voksne - kr 990 inkludert leie av vinterpakker.
  • 25% avslag for barn, studenter og ungdom (30 år og yngre).

Kalender og bestilling

Kjøp gavekort

Deltakere

Alderskrav: 14 år +
Treningskrav: lav - middels

Ferdighetsnivå: Nybegynner. Ingen erfaring er nødvendig.

Varighet

3 timer

Plassering

GreenBoats, Stranden, Aker Brygge, 0250 Oslo

Pris

Voksen kr 990 inkludert leie av vinterpakker.

25% avslag for barn, studenter og ungdom (30 år og yngre).

Det er muligheten til å varme opp i GreenBoats badstuer etter kurset - bare vis Mad Goats-bestillingen din for å få 25% rabatt.

Utstyr

Vi tilbyr alt utstyr - kajakk, padle, redningsvest, sprayskjørt, tørrdrakt, neopren padlesko, hansker / votter og hette. Det kan være lurt å ta med dine egne hansker til å bære under neopren padlehans.

Hva skal man ta med

Et håndkle, minst to lag ulltermer uten glidelåser (topp og bunn) og ullsokker å bruke under tørrdrakten. Ingen bomull. Hvis du skal på badstue på GreenBoats, trenger du også svømmeklær.

Møtested - GreenBoats, Aker Brygge