Møt de dyktige kajakkinstruktørene våre

Bli kjent med de dyktige kajakkinstruktørene som sørger for at padleturen din er både trygg, morsom og lærerik.
Hovedinstruktøren vår heter Tomas Hansson. Han har mange års erfaring med å instruere kajakk og rafting, både fra hjemlandet New Zealand og resten av verden. Han er godkjent instruktør av Norges Padleforbund, og har vært gjennom flere kurs og sertifiseringer enn de fleste.
Eier/Hovedinstruktør
Guide og hjelpeinstruktør
Øyvind er en av våre kajakkguider i Akerselva og i Oslofjorden. Han har teknikkurs i både elv- og havkajakk, og er ofte å finne på vannet for å bli en enda bedre padler. Fra sommeren 2018 er han en fullt kvalifisert instruktør i havkajakk. Øyvind er alltid glad og opptatt av at du skal føle seg trygg i kajakken. Dette danner grunnlaget for ein hyggelig og god tur!
ØYVIND SIGMUNDSON SCHØYEN
Instruktør og guide
Halfdan har padlet kajakk i hele 14 år og vært instruktør 5 av dem. Han holder grunnkurs, teknikkurs og kajakkurs i Portugal. Siden Halfdan padler både hav- og elvekajakk, har han bred erfaring.
HALFDAN BERGERSEN
Instruktør
Espen har padlet kajakk i 3 år og har hatt en bratt læringskurve. Da han begynte å padle, tok han like gjerne grunnkurs i både elv- og havkajakk. Fra 2016 til 2018 gikk han et år på “kajakk og klatring” på Vefsn Folkehøgskole Toppen, så du kan godt si at er en fyr som liker seg best utendørs!
ESPEN FÅBENG
Guide og hjelpeinstruktør
Fritz har padlet kajakk siden 2002 og er utdannet aktivitetsleder gjennom Norges Padleforbund. Han har erfaring fra organiserte turer som Artic Sea Kayak Race og har padlet mye i arktiske farvann.
FRITZ HANSRN
Instruktør
Eirik har lagt mye energi i å bli en skikkelig flink padler. Sommeren 2017 var han å møte på våre guidede turer i Akerselva/Oslofjorden. Nå er han kvalifisert instruktør gjennom NPF og klar for å holde kurs!
EIRIK GRIMSRUD OLSEN
Instruktør og guide