Meeeeaaaahhhh !!!

Mad Geiter er omgjengelige, tilpasningsdyktige og elastiske skapninger, og fremfor alt har vi alltid det gøy på vannet! Vi tilbyr sjøkajakk, elvekajakk, og stand up paddleboard (SUP) turer, kurs og utleie i og rundt Oslo.

Vi er kanskje mest kjent for vår guidede padletur nedover Akerselva, rett gjennom hjertet av Oslo, men vi kjører også kurs for nybegynnere helt til videregående. Få ting samsvarer med følelsen av frihet du har på vannet, og vi vil at du skal kunne oppleve dette selv!

Alle våre instruktører er sertifisert av Norsk padleforening og har mange års erfaring med undervisning i padling og andre utendørsaktiviteter. Vi er stolte av et høyt nivå av kompetanse innen padlesport, utendørs ledelse og sikkerhet - samt sørger for at du får en fantastisk tid med oss ​​ute på vannet!

Det er alt i navnet!

Hva har gale geiter med padling å gjøre, lurer du på? Ideen til Mad Goats oppstod da Tomas gikk opp en elv (i hjemlandet New Zealand) med kajakk på ryggen. Da han hørte ville geiter blåse opp på en fjellside, begynte han å blåse tilbake. Til slutt var Tomas så flink til å blåse, at geitene svarte ham! Geiter har de egenskapene vi mener er viktige i det fri og for livet generelt. De er smarte, morsomme, tilpasningsdyktige og tøffe.

# geiteliv handler om å ha det veldig gøy og leve livet til det fulle!

"Kajakkpadling lar meg tilfredsstille min nysgjerrighet for den naturlige verden, mens jeg opplever episke landskap og trener samtidig. Mens du puster inn en lungfull frisk sjøluft, kutter kajakken din jevnt gjennom bølgene, og du mister deg selv i et perfekt øyeblikk - la oss dra på kajakk!

Tomas HanssonGrunnlegger av Mad Goats

Vår gale geitestamme!

Dean Mad Goat Guide

Dean

Kajakkinstruktør og guide

Kristina

Kajakkinstruktør og guide

Raquel

SUP Guide & Utleie

Tony

Sjef for kajakkpadling

Tomas

Grunnlegger og sjef for elvekajakk

Jemima

Geiteherder og utleie

Fjordallianser

Geiter er stammedyr - nei bokstavelig talt, en gruppe geiter kalles “en stamme”. Vi tror vi er sterkere sammen, og at samarbeid er en viktig ingrediens for å lykkes.

I samsvar med vår stamgeit-natur jobber Mad Goats hardt for å bringe alle likesinnede vannbrukere under samme banner. Sammen skal vi skape et bærekraftig, tilgjengelig og rimelig fjordliv for alle.

Her finner du våre fantastiske partnere. Vi jobber med disse gruppene av en rekke årsaker: å rydde opp i plast og søppel fra vannveiene; å tilby padleaktiviteter til de som trenger det mest; og arbeider generelt med å kombinere virksomhet med sosialt og miljømessig ansvar.

Etter mange år med å jobbe nede ved sjøen, kan vi føle begynnelsen på et virkelig positivt skifte, der alle parter begynner å samarbeide og hjelpe hverandre. Vi er selvfølgelig mye sterkere sammen, og i denne tiden av radikal sosial og miljømessig uro må vi stå som en, nå mer enn noen gang!

#goattribe

"Geiter tar ikke den lette veien, de tar den interessante.

JemimaGeitvisdom

"Aldri gi opp. Aldri gi opp.

TomasGeitvisdom

Fjord Clean Up

I mange år har Mad Goats plukket plast og søppel ut av vannveiene rundt Oslo, spesielt i Akerselva og Oslofjord. Det er faktisk slik bedriftsoppryddinger og de Fjord Clean Up var født. Vi tar ut en gruppe på kajakker og reiser paddleboards for å hente plast og annet søppel fra vannet og vannet. Det fantastiske med dette konseptet er at det er sosialt, nyttig og morsomt alt i ett!

Vi jobber fortsatt sammen hver uke med vennene våre og partnerne GreenBoats og Oslo Badstuforening for ukentlige fjordoppryddinger. Dette er åpent for alle å bli med ... og du får en gratis badstue etterpå for å varme opp! Dette initiativet har blitt veldig populært, så du må registrer deg på forhånd på Eventbrite.

#fjordcleanup