Vi er gale geiter! Meeeeaaaahhhh !!!

Mad Geiter er omgjengelige, tilpasningsdyktige og elastiske skapninger, og fremfor alt har vi alltid det gøy på vannet! Vi tilbyr sjøkajakk, elvekajakk og og SUP-turer, kurs og utleie i og rundt Oslo. Vi er kanskje mest kjent for vår guidede padletur nedover Akerselva, midt i Oslo sentrum, men vi kjører også kurs for nybegynnere helt til videregående. Få ting samsvarer med følelsen av frihet du har på vannet, og vi vil at du skal kunne oppleve dette selv!

Alle våre instruktører er sertifisert av Norsk padleforening og har mange års erfaring med undervisning i padling og andre utendørsaktiviteter. Vi er stolte av et høyt nivå av kompetanse innen padlesport, utendørs ledelse og sikkerhet - samt sørger for at du får en fantastisk tid med oss ​​ute på vannet!

Det er alt i navnet!

Hva har gale geiter med padling å gjøre, lurer du på? Ideen til Mad Goats oppstod da Tomas gikk opp en elv (i hjemlandet New Zealand) med kajakk på ryggen. Da han hørte ville geiter blåse opp på en fjellside, begynte han å blåse tilbake. Til slutt var Tomas så flink til å blåse, at geitene svarte ham! Geiter har de egenskapene vi mener er viktige i det fri og for livet generelt. De er smarte, morsomme, tilpasningsdyktige og tøffe. # geiteliv handler om å ha det veldig gøy og leve livet til det fulle!

Tomas Hansson

Grunnlegger legger~~POS=HEADCOMP

Vår gale geitestamme!

Dean Mad Goat Guide

Dean Hansson

Kajakkinstruktør og guide

Kristina

Kajakkinstruktør og guide

Raquel

SUP Guide & Marketing

Jemima

Geiteherder og utleie

Geitvisdom: "Geiter tar ikke den lette veien, de tar den interessante."

Tomas

Grunnlegger og sjef for elvekajakk

Padlekjærlighet: "Kajakkpadling lar meg tilfredsstille min nysgjerrighet for den naturlige verden, mens jeg opplever episke landskap og trener på samme tid. Mens du puster inn en lungfull frisk sjøluft, skjærer kajakken jevnt gjennom bølgene, og du mister deg selv i et perfekt øyeblikk - la oss dra på kajakkpadling!? ”

Geitvisdom: "Gi aldri opp. Gi deg aldri."

Tony

Tony

Sjef for kajakkpadling

Våre fantastiske partnere

Geiter er stammedyr - nei bokstavelig talt, en gruppe geiter kalles “en stamme”. Vi tror vi er sterkere sammen, og at samarbeid er en viktig ingrediens for å lykkes. Her finner du våre fantastiske partnere. Vi jobber med disse gruppene av en rekke årsaker: å rydde opp i plast og søppel fra vannveiene; å tilby padleaktiviteter til de som trenger det mest; og generelt arbeider for å kombinere virksomhet med sosialt og miljømessig ansvar. #goattribe

prosjekter

Fremtiden flyter!

Mad Goats jobber for tiden med en ny løsning for padleoppbevaring. Etter den enorme suksessen med vår første kajakkflåte (for tiden ved siden av operahuset i Oslo) har vi bestemt oss for å forfølge dette konseptet videre. Å flytte vår virksomhet på vannet gjør oss mye mer fleksible når det gjelder posisjonering og er en mer bærekraftig løsning.

For øyeblikket jobber vi sammen med Greenwaves, Åretak, Akerselva Padleklubb og Akerselva Trebåt Forening for å finne en måte hvor vi kan dele bod i Bjørvika og skape et vannaktivitetsknutepunkt. Vi vil sørge for at det er nok plass til å skifte, lagre og slappe av - følg med!

Det er på tide å forene seg!

I samsvar med vår stamgeit-natur jobber Mad Goats hardt for å bringe alle likesinnede vannbrukere under samme banner. Sammen skal vi skape et bærekraftig, tilgjengelig og rimelig fjordliv for alle. De fleste av våre partnere ovenfor er ombord, og hvis du uansett er interessert i å bidra til vår visjon, er du velkommen til å bli med i stammen vår!

Etter mange års arbeid nede ved sjøen kan vi føle begynnelsen på et virkelig positivt skifte, der alle parter begynner å samarbeide og hjelpe hverandre. Vi er selvfølgelig mye sterkere sammen, og i denne tiden av radikal sosial og miljømessig uro må vi stå som en, nå mer enn noen gang!

Vikinger og geiter!

I år har vi gått sammen med underverket Marius Løkse fra Åretak Røklubb. Vi er ansvarlige for å kommersialisere driften ved å tilby robåtutleie, kurs og turer innen indre Oslofjord. Nå kan Mad Goats virkelig tilby moderne og historiske padleaktiviteter i Bjørvika, som passer for alle aldre og treningsnivåer! Finn ut mer under "andre aktiviteter" på hovedmenyen over.

Corporate Clean Ups!

I mange år har Mad Goats plukket plast og søppel ut av vannveiene rundt Oslo, spesielt i Akerselva og Oslofjord. Det er faktisk slik bedriftsoppryddinger var født. Vi tar ut en bedriftsgruppe på kajakker eller står på padlebrett for å hente plast og annet søppel fra vannet og vannet. Det fantastiske med dette konseptet er at det er teambuilding, nyttig og bidrar til bedriftens grønne profil alt i ett!

Vi samarbeider fortsatt med våre venner og partnere GreenBoats og Oslo Badstuforening for ukentlige fjordoppryddinger. Dette er åpent for alle å bli med ... og du får en gratis badstue etterpå for å varme opp! Dette initiativet har blitt veldig populært, så du må registrer deg på forhånd på Eventbrite. #fjordcleanup