Vår gale geitestamme!

Visste du at geiter er stammedyr? Nei, bokstavelig talt kalles en gruppe geiter "en stamme".

Vi tror vi er sterkere sammen, og det er helt sikkert mer moro!

#goattribe

akerselva kajakkguide

Philip

Instruktør og guide

Senya

Instruktør og guide

Turfører

Kevin

Driver og geitfar

Tomas

Geit Chieftan

Tony

Baby geit trener

Jemima

Geit Herder

sitte på toppen kajakk

Kristian

Instruktør og guide

elvekajakkguideopplæring

kalori

Guide & Raft Builder

Thug svømmer i elven

Thug

Redningshund

Det er alt i navnet!

Hva har gale geiter med padling å gjøre, lurer du på? Ideen til Mad Goats oppstod da Tomas gikk opp en elv (i hjemlandet New Zealand) med kajakk på ryggen. Da han hørte ville geiter blåse opp på en fjellside, begynte han å blåse tilbake. Til slutt var Tomas så flink til å blåse, at geitene svarte ham! Geiter har de egenskapene vi mener er viktige i det fri og for livet generelt. De er smarte, morsomme, tilpasningsdyktige og tøffe.

# geiteliv handler om å ha det veldig gøy og leve livet til det fulle!

"Kajakkpadling lar meg tilfredsstille min nysgjerrighet for den naturlige verden, mens jeg opplever episke landskap og trener samtidig. Mens du puster inn en lungfull frisk sjøluft, kutter kajakken din jevnt gjennom bølgene, og du mister deg selv i et perfekt øyeblikk - la oss dra på kajakk!

Tomas HanssonGrunnlegger av Mad Goats

Meeeeaaaahhhh !!!

Mad Goats handler om å ha det gøy på vannet! Vi tilbyr havkajakk, elvekajakk og stand up paddleboard (SUP) turer, kurs og utleie i og rundt Oslo, Nøtterøy og Sjoa.

Vi er kanskje best kjent for vår guidet padletur nedover Akerselva, midt i hjertet av Oslo, men vi holder også kurs for nybegynnere helt til avanserte. Få ting matcher følelsen av frihet du har på vannet, og vi vil at du skal kunne oppleve dette selv!

Alle våre instruktører er sertifisert av Norsk padleforening og har mange års erfaring med undervisning i padling og andre utendørsaktiviteter. Vi er stolte over et høyt kompetansenivå innen padlesport, utendørs lederskap og sikkerhet - i tillegg til å sørge for at du har en fantastisk tid med oss ​​ute på vannet!

Vi er stolte partnere til Akerselva Padleklubb og Fjord CleanUP, to organisasjoner som er svært kjære for våre hjerter og i tråd med våre verdier.

Fjord Clean Up

I mange år har Mad Goats plukket plast og søppel ut av vannveiene rundt Oslo, spesielt i Akerselva og Oslofjord. Det er faktisk slik de Fjord CleanUP var født.

Vi samarbeider fortsatt hver uke med Oslofjord Spa og Fjord CleanUP for fjordrensninger. Vi tar ut en gruppe på kajakker og står opp paddleboards for å plukke opp plast og annet søppel fra vannet og vannet. Det fantastiske med dette konseptet er at det er sosialt, nyttig og morsomt alt i ett!

Dette er åpent for alle å bli med ... og du får en gratis badstue og suppe etterpå for å varme opp! Dette har blitt indre Oslofjords største og mest konsekvente frivillige rengjøringsarbeid - faktisk har det blitt veldig populært, så du må registrer deg på forhånd på Eventbrite.

#fjordcleanup