Toppnivå kajakkinstruksjon og guidede turer, standup paddleboard-turer på elver i verdensklasse og mer!


Opplev noen av verdens mest berømte elver: Sjoa, Lågen og Otta. Spesielt Sjoa-elven er kjent over hele verden for sine stryk i verdensklasse, alt fra klasse 1-5, noe som betyr at det er noe som passer for alle ferdighetsnivåer.
Målet vårt på Mad Goats Sjoa er å få deg fra et absolutt nybegynnernivå for å kunne kompetent og trygt padle klasse 2 - 3 stryk, og dermed maksimere din glede på elven. Nøkkelen til dette er å ha en systematisk trinnvis prosess, skreddersydd for den enkelte, slik at du kan lære i ditt eget tempo og på en måte som passer best for din læringsstil. Vi er stolte av ikke bare å være svært kompetente kajakkpadlere, men også tålmodige lærere og lette mennesker. På slutten av dagen vil vi at du skal føle deg trygg, glad og ønsket velkommen, slik at du kan ha en helt fantastisk tid på elven sammen med oss ​​... ta deg på vannet!

Les mer om våre tjenester:

Vår beliggenhet: Mad Goats Sjoa, 834 Heidalsvegen, 2677 Nedre Heidal

https://goo.gl/maps/zd1yQ8jZP32saG3x7

Komme hit: Nærmeste togstasjon er Vinstra (kun 3 timer fra Oslo), og vi kan hente deg hvis du gir oss beskjed om ankomsttiden din. Hvis du kjører har vi parkering på skolen.

Overnatting: For 2021 kan vi tilby gratis camping i hengekøyer (du må ta med din egen), eller du kan legge en matte inne i kajakkskolen. For annen overnatting i Sjoa og Heidal -området anbefaler vi følgende:

2022 courses and tours will be announced soon along with exciting new on site accommodation. Bookmark this page and we'll catch you on the water next year!
elvekajakkurs sjoa
lære å kayak sjoa
whitewater kayaking beginners